Nyheter och Press

24 april, 2017 | Kategori: Monday Morning Mail

God morgon. Listan börjar bli riktigt lång. Vi kan bland annat nämna Stockholms stad, Ale kommun, Partille kommun, Kungsbacka kommun, Helsingborgs stad, Södertälje kommun, Salems kommun, Borås stad, Migrationsverket, Trafikverket och Polismyndigheten. Och nu kan vi också hälsa Söderköpings kommun välkomna som ny iipax archive-kund!

Läs mer

3 april, 2017 | Kategori: Press

Ida Infront har tecknat avtal med Söderköpings kommun avseende en leverans av e-arkiv som produkt. Avtalet gäller i fem år med möjlighet till förlängning och omfattar Ida Infronts produkt iipax archive med tillhörande tjänster.

Läs mer

27 mars, 2017 | Kategori: Monday Morning Mail

Här är Ida Infronts MMM nr 3. Läs mer om vårt projekt ”Gränsöverskridande avfallshantering” och om vår sponsring av IMPA och om Arkivveckan i Visby.

Läs mer

15 mars, 2017 | Kategori: Press

Ida Infront har via sin partner Pulsen fått uppdraget att till Energimarknadsinspektionen leverera ärendehanterings- och diariesystem baserat på Ida Infronts digitalsmarta standardprodukt iipax one. Avtalstiden är 4 år med optioner på förlängning 4 år ytterligare. Affärsvärdet uppgår till 1,6 MSEK under ordinarie avtalsperiod.

Läs mer

27 februari, 2017 | Kategori: Monday Morning Mail

God morgon. Februari börjar gå mot sitt slut och vi arbetar intensivt med nya och befintliga affärer samt kommande evenemang. Våren erbjuder många intressanta mötesplatser, där vi på Ida Infront har återkommande favoriter. Ett uppskattat tillfälle att möta våra kunder är vårt eget användarforum, ett annat är det kommande Arkivforum i mitten av mars. Dessutom ökar intensiteten när det handlar om studentaktiviteter.

Läs mer

30 januari, 2017 | Kategori: Monday Morning Mail

God morgon. Och hej 2017! Då kör vi igång igen med senaste nytt från Ida Infront och vi hälsar dig och alla andra läsare varmt välkomna. Den här gången har vi extra glada nyheter om nya affärer, inte minst när det gäller vår nya produkt iipax one. Sedan passar vi också på att presentera Helena Bengtsson, nyanställd projektledare på Stockholmskontoret.

Läs mer

26 januari, 2017 | Kategori: Press

STOCKHOLM 26 januari 2017 – Addnode Groups dotterbolag, Ida Infront, har fått förnyat förtroende avseende support och underhåll av en större statlig myndighets samtliga system baserade på produkten iipax. Avtalet har ett ordervärde på över 10 miljoner kronor på tre år. Myndigheten använder sedan många år Ida Infronts ärendehanteringsplattform iipax inom sina verksamhetsområden, både nationellt…

Läs mer

23 januari, 2017 | Kategori: Press

STOCKHOLM 23 januari 2017 – Ida Infronts partner Pulsen har fått tilldelningsbeslut från Energimarknadsinspektionen. Beslutet innebär att Energimarknadsinspektionen har för avsikt att teckna avtal med Pulsen för ärendehanterings- och diariesystem baserat på Ida Infronts digitalsmarta standardprodukt iipax one. Affärsvärdet uppgår till 1,6 MSEK. I syfte att nå en högre effektivitet har Energimarknadsinspektionen för avsikt att ingå…

Läs mer

19 december, 2016 | Kategori: Monday Morning Mail

God morgon! Vid den här tiden på året har vi som tradition att summera månaderna som gått tillsammans med vår vd Stefan Jonegård. Han blickar tillbaka på ett 2016 med hög aktivitet och många positiva händelser.

Läs mer

21 november, 2016 | Kategori: Monday Morning Mail

God morgon. Hösten är verkligen en evenemangstid. Och vi på Ida Infront är med på ett flertal konferenser och mässor, som representerar vår verksamhet. Det är ett värdefullt sätt att möta våra nuvarande och kanske också blivande kunder, som vill vara med och bygga ett digitalsmart informationssamhälle. Stort intresse för iipax one på e-förvaltningsdagarna Under…

Läs mer