Addnode

Addnode Group erbjuder verksamhetskritiska IT-lösningar till utvalda marknader inom både privat och offentlig sektor. Vi förvärvar, bygger och utvecklar bolag som levererar IT-lösningar för specifika behov hos våra kunder.

addnode_logo

Ida Infront är en del av Addnode Group

Addnode Group förvärvar, driver och utvecklar entreprenörsdrivna bolag som tillhandahåller programvaror och tjänster till marknader där vi har, eller kan ta, en ledande position. Vi är en Europaledande leverantör av programvaror och tjänster för design, konstruktion och produktdatainformation samt en ledande leverantör av dokument- och ärendehanteringssystem till svensk och norsk offentlig sektor.

Vi är 1 500 medarbetare i Sverige, Tyskland, Storbritannien, Australien, Danmark, Finland, Indien, Kanada, Nederländerna, Norge, Serbien, Slovakien, Sydafrika, USA och Österrike. 2017 uppgick nettoomsättningen till 2 520 MSEK. Addnode Groups B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök: www.addnodegroup.com

Design Management

Divisionen Design Management är en av de största leverantörerna av verksamhetskritiska stödsystem till ingenjörs- och byggverksamheter i norra Europa (Sverige, Norge, Danmark, Finland och Storbritannien). Med kunskap om kundernas processer levererar vi IT-lösningar som sänker kostnader, förkortar ledtider och utvecklar de viktigaste processerna.

Product Lifecycle Management

Divisionen Product Lifecycle Management är en av Europas ledande leverantörer av kundanpassade PLM-lösningar. Med kunskap om våra kunders affärer och processer och ett agilt arbetsätt implementerar vi PLM-lösningar i olika branscher och verksamheter.

Process Management

Som ledande leverantör av IT-system och tjänster för offentlig sektor bidrar divisionen Process Management till ökad effektivitet och förbättrad kommunikation mellan medborgare och verksamheter.

Dela sidan: