Mina meddelanden

Fler och fler myndigheter och kommuner börjar inse potentialen i Mina meddelanden. Skatteverket har också fått ett regeringsuppdrag att följa upp statliga myndigheters anslutning till Mina meddelanden. Skälet till uppföljningen är att säkerställa att stora och medelstora statliga myndigheter ansluter relevanta meddelandeflöden till 2017. Skatteverket jobbar även aktivt för att företag och medborgare ska ansluta sig.

Förmedlingstjänst

Ida Infront erbjuder en förmedlingstjänst som gör det enkelt för myndigheter och kommuner att ansluta sig till Mina meddelanden.

Genom iipax förmedlingstjänst blir det enklare att koppla på verksamhetssystemet till mina meddelanden, t ex via REST, Web Service, filintegration eller JMS. iipax förmedlingstjänst tar reda på om avsändaren finns i Förmedlingsadressregistret (FaR). I så fall signeras meddelandet med bilagor och paketeras som en försändelse som förmedlas till brevlådeoperatörerna.

Genom att låta iipax förmedlingstjänst ta hand om kopplingen mellan verksamhetssystem och Mina meddelanden får kunden en gemensam, säker och etablerad tjänst som är enkel att införa och som underhålls och vidareutvecklas av Ida Infront.

Förmedlingstjänsten erbjuds både som produkt och som molntjänst.

MM

Dela sidan:
Skriv utSkriv ut

iipax communication

För att uppnå säker kommunikation krävs normalt ganska mycket, men med iipax communication så löser man dessa svårigheter på en gång.

Läs mer om iipax communication