Projektledare till Linköping eller Stockholm

1 mars, 2017 | Kategori: Lediga tjänster

Ida Infront söker en skicklig projektledare, med placering i centrala Linköping eller centrala Stockholm. Vi erbjuder stora möjligheter att vara med och påverka, ett utmanande och utvecklande jobb, i fina och nyrenoverade lokaler!

Vill du vara en viktig kugge i verksamheten och projektleda utvecklingen av stora samhällsviktiga system så kan det här vara en möjlighet för dig! Vår produktfamilj iipax möjliggör bland annat ett passfritt Europa, e-deklarationer och effektiva dna-analyser.

Det finns många fördelar med att arbeta för oss. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt IT-produktföretag med platt organisation och stabil kundbas. Vi är också ett värderingsstyrt företag med stark laganda, och vi satsar på att ge våra medarbetare goda möjligheter till kompetensutveckling.  

Rollbeskrivning

Som projektledare är du ansvarig för projektgenomförandet och för att leda teamet inklusive verksamhetskonsulten mot uppsatt projektmål så att budget, tidplan och kvalitet kan hållas. Du ansvar också för planering och kommunikation med kund och utvecklingsteam.

Hur stort antal projekt du kommer att ansvara för beror på projektens storlek. Uppdragen kan vara av förvaltningskaraktär men även handla om nya processer på befintlig kundlösning eller implementation av system hos ny kund. Du arbetar utifrån vårt interna styrdokument för projekt- och kvalitetsstyrning samt rapporterar till Projektkontorschefen.

Din profil

Vi söker dig som har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av att leda IT-projekt samt högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot IT. Det är meriterande om du har erfarenhet av genomförande av IT-projekt hos myndigheter. Det är också en stor fördel om du har erfarenhet av att leda team som arbetar utifrån agila utvecklingsmetoder.

Personliga förmågor

Som person ser vi att du är självgående och strukturerad samt affärsmässig med en god förmåga att skapa väl fungerande kundrelationer. Dessutom önskar vi att du har ledaregenskaper, är serviceinriktad och duktig på att kommunicera både internt och gentemot kund. För att lyckas i rollen som projektledare krävs även att du är proaktiv och har en förmåga att förutse och avstyra problem innan de uppstår.

Våra kunder litar på oss och vi litar på dig!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ort: Linköping eller Stockholm

Företagsinformation

Ida Infront är ett väletablerat företag med mångårig erfarenhet av ärendehantering, e-arkiv och säkert informationsutbyte. Företaget grundades 1984 i Linköping och är idag en del av IT- koncernen Addnode Group.

Våra kunder återfinns främst bland myndigheter, försäkringsbolag samt banker. Vi hjälper våra kunder att lösa sina verksamhetsbehov genom att implementera systemlösningar med vår egenutvecklade produktfamilj iipax som grund. Våra kontor finns i Stockholm, Linköping, Oslo och Mumbai.

Ansökan

Ida Infront anser att mångfald berikar verksamheten och välkomnar sökande med olika bakgrund, kön, erfarenhet samt personliga egenskaper. Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansökan skickas till: jenny.tingeus@idainfront.se

Sista ansökningsdag: 2017-03-22

 

Dela nyheten:
Skriv utSkriv ut

HR-kontakt

Jenny Tingéus
HR-chef
Tel: 013 - 373700 (växel)
personal@idainfront.se