Extrajobb för student inom media och kommunikation

13 februari, 2017 | Kategori: Lediga tjänster

Ida Infront söker dig som studerar inom området media och kommunikation och som är intresserad av att komplettera din utbildning med praktisk erfarenhet. Är du en kreativ och självständig ordtrollare så kan det här vara rätt möjlighet för dig!

Det finns många fördelar med att arbeta för oss. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt IT-produktföretag med platt organisation och stabil kundbas. Vi erbjuder dig stora möjligheter att vara med och påverka vår interna och externa kommunikation. Med placering i nyrenoverade lokaler centralt i Linköping!

Rollbeskrivning

I rollen som kommunikatör kommer du att arbeta för att utveckla Ida Infronts varumärke, främst som arbetsgivare, men även som företag. Du ges stor frihet att utveckla våra processer och kanaler så att vi bättre kan nå ut med vårt budskap. Du rapporterar till vår HR-chef.

Arbetet innefattar bland annat:

  • att arbeta med samtliga våra kommunikationskanaler för extern kommunikation, med starkt fokus på digitala insatser
  • aktivt arbete med vår internkommunikation
  • att skriva och formge informationsmaterial samt mallar

Kompetens

Du läser en utbildning som utmynnar i en eftergymnasial examen inom området media och kommunikation eller motsvarande.

Din kommunikativa förmåga är hög och du har lätt för att formulera dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Självklart har du en mycket hög digital mognad och kan bland annat hantera flera olika verktyg för sociala digitala kanaler och plattformar. Arbetet kräver också kunskaper i Office-programmen, Indesign och Photoshop samt kunskaper i WordPress.

Det är meriterande om du har kunskaper i Google Analytics.

Personliga förmågor

För att lyckas med uppdraget krävs att du är innovativ, självständig och initiativrik. Du behöver ha god förmåga att driva projekt och aktiviteter i mål. Vidare ser vi att du har hög social förmåga samt ett positivt förhållningssätt till de utmaningar du stöter på. Som kommunikatör älskar du de digitala möjligheterna för kommunikation.

Företagsinformation

Ida Infront är ett väletablerat företag med mångårig erfarenhet av ärendehantering, e-arkiv och säkert informationsutbyte. Företaget grundades 1984 i Linköping och är en del av IT- koncernen Addnode Group.

Våra kunder återfinns främst bland myndigheter, försäkringsbolag samt banker. Vi hjälper våra kunder att lösa sina verksamhetsbehov genom att implementera systemlösningar med vår egenutvecklade produktfamilj iipax som grund. Våra kontor finns i Stockholm, Linköping, Oslo och Mumbai.

Läs mer om oss på www.idainfront.se//

Ansökan

Ida Infront anser att mångfald berikar verksamheten och välkomnar sökande med olika bakgrund, kön, erfarenhet samt personliga egenskaper. Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Ansökan skickas till: jenny.tingeus@idainfront.se

Sista ansökningsdag: 2017-03-10

Anställningsform: Visstidsanställning enligt överenskommelse

Omfattning: Deltid, ca 15 timmar i månaden (undantaget sommarmånader)

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ort: Linköping

 

Dela nyheten:
Skriv utSkriv ut

HR-kontakt

Jenny Tingéus
HR-chef
Tel: 013 - 373700 (växel)
personal@idainfront.se